• Facebook
  • Linkedin
  • Youtube

Bize Ulaşın

Tel: +86-592-5171076

Faks: +86-592-5166562

Çete: +8615880206572

E-posta:admin@oring-seal.com

Ekle: No.75 Tian'an Yolu, Jimei Bölgesi, Xiamen, Fujian

Ana sayfa > Hakkımızda > PTFE Seals Üreticisi

şirket Profili


Piyasanın derinlemesine araştırılmasıyla,

Xiamen Xlong Seal, PTFE contaları için yan kuruluş kurdu - Kalfon (Xiamen) Seal Co., Ltd.


Kaflon, No. 75 Tian An Yolu, Jimei Bölgesi, Xiamen Şehri, Fujian Eyaleti'nde yer almaktadır.

Kaflon 1.500 metrekarelik bir alanı ve 22 Teknisyen ve mühendis ile 1.500 metrekarelik inşaat alanı kaplamaktadır.

Kaflon Avrupa ithal conta kesme ekipmanları ve çok sayıda yay gerginlik test cihazı seti, düşük sıcaklık test cihazı mühürleri ve Lazer kaynak makinesi ile donatılmıştır. / emme makineleri / itme tablası testereleri / şerit testereleri, 2 yüksek hassasiyetli optik boyut dedektörü ve -200 dereceden 400 dereceye kadar 3 set deneme platformu.

Kaflon teknoloji odaklı olup, araştırma ve geliştirmeye odaklanmaktadır.

19 faydalı model patenti onayladı ve 3 buluş patenti verdi.

Kaflon, ultra-düşük sıcaklık, yüksek basınç, korozyon direnci ve diğer sert çevre sızdırmazlık ürünlerinin araştırılması ve geliştirilmesi ve üretilmesine karar vermekte ve yabancı tedarikçilerin birçok alandaki tekel konumunu kırmaktadır.


厦门工厂图修3


PTFE 机台车间



Kalfon ürünlerinin uygulama alanları şunlardır: petrol, petrokimya, doğal gaz, askeri, nükleer enerji, buhar sistemi, elektrik enerjisi, metalurji, gemi yapımı, gıda çevre koruma, kanalizasyon arıtma, kağıt yapımı, vb. ekipman, vana contaları Uygulamalar özellikle önemlidir.

Produts listeleri aşağıdaki gibidir:

Yaylı Enerji Verimli PTFE Conta

H tipi Yaylı Enerji Verimli PTFE Conta

C tipi Yaylı Enerji Verilmiş PTFE Conta

V tipi Yaylı Enerji Verimli PTFE Conta

Yüksek Performanslı Plastik İşleme Parçası


PTFE seal 产品



Bir dizi ürün geliştirme sayesinde, Kaflon bu ürünlerin sanayi pazarındaki tekel pozisyonunu başarıyla kırdı ve bu yıl sonunda resmen piyasaya sürülmesi beklenen endüstri standartlarının oluşturulmasını tamamlamak için Endüstri Standartları Komitesi tarafından davet edildi. .

Ayrıca, Kaflon endüstri uygulamaları için bir ürün stratejisi ve işletme yapısı geliştirmiştir ve “bilimsel ve teknolojik yenilik, marka bazlı iş” izlemektedir.

Halen Kaflon, 2015 yılında bir yüksek teknoloji kuruluşu olarak ve 2016'da da Xiamen'de inovasyon için bir pilot girişim olarak tanınmıştır.

Aynı yıl Kaflon ISO9001: 2015 sistem belgesini aldı.

Şimdi ISO / TS16949: 2009 kalite yönetim sistemi belgelendirmesini geçti.



SSS


1. Soru: Siz üretici ve PTFE mühür ihracatçısı mısınız?

Cevap: Evet, bağlı ortaklığımız olan Kaflon'un kendi markası olan PTFE contalarını üretiyoruz.


2. Soru: fabrikanız nerede?

Cevap: Fabrikamız Xiamen şehrinde yerel. Xiamen havaalanından yirmi dakika sürer.


3. Soru: Telfon contalarınızı nasıl satın alabilirim?

Cevap: Lütfen bizi arayın veya e-posta ile gönderin. Sorularınızı bana bildirin, Size en kısa sürede cevap vereceğiz.


4. Soru: Politetrafloroetilen contalarımda kendi ambalajım ve etiketim olabilir mi?

Cevap: Genel olarak konuşursak, paket poşetimiz standart net bir boyuttur. Özel gereksiniminiz varsa, bunu sağlamak için uygun tedarikçiyi bulacağız, bu da tasarım maliyeti için ödemenizi gerektirir.


5. Soru: PTFE halkaların teslimi nedir?

Cevap: Genellikle, stoktaki mühürler için 5 iş günü, üretilmesi gereken PTFE halkalar için 15-20 iş günü. İdeal olmanız gerekiyorsa, sağlama süresini kısaltmak için elimizden geleni yapacağız.


6. Soru: Nasıl PTFE mühür örnekleri alabilirim?

Cevap: Sadece stokta bulunan malzemeye ihtiyaç duyduğunuz contaları isterseniz, müşterinin ödemeyi ayarladıktan sonra 5 gün içinde tedarik edebiliriz.


7. Soru: PTFE mühürlerin özelleştirilmiş boyutuna sipariş verebilir miyim?

Cevap: Kesinlikle müşterilerin çizimine göre özelleştirilmiş parça üretebiliriz. Müşterilerimiz çizim yapmazlarsa, oluk boyutuyla tüm ayrıntılı çalışma koşullarında da tasarım yapabiliriz.


8. Soru: Ödeme süresine ne dersiniz?

Cevap: Genellikle, en az% 30 ön ödeme, geri kalan% 70 teslimattan önce ödenmesidir. Ödeme süresi T / T. Kesinlikle, Western Union, Paypal da var.


9. Soru: Teslimattan önce PTFE conta kalitesini kontrol edebilir miyim?

Cevap: Evet, siz ve diğer iş arkadaşınız veya üçüncü taraf, teslimattan önce kaliteyi kontrol etmek için fabrikamıza gelebilir.


10. Soru: PTFE mührü üzerinde küçük bir miktar satın alma kabul edilebilir mi?

Cevap: Farklı miktarlarda teklif vereceğiz, bu nedenle PTFE contaları için bir MOQ yoktur.